Europa Conference League

Ο προπονητής της εξέδρας: Αμυντικά κενά, έλλειψη κυνισμού και… Τούμπα

Ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει στο sport-fm.gr τα κυριότερα σημεία της ήττας του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη.

Όπως και ο Ολυμπιακός νωρίτερα, έτσι και ο ΠΑΟΚ έχασε εντός έδρας, με σκορ 2-1, σε ματς όπου προηγήθηκε νωρίς αλλά απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα και στο τέλος έμεινε με το παράπονο.

Ο προπονητής της εξέδρας κράτησε πέντε σημεία από το ματς της Τούμπας και τα παραθέτει στο sport-fm.gr…

Άμυνα... όχι για σεμινάριο: Όταν δέχεται γκολ για έβδομο συνεχόμενο ματς, είναι σαφές πως κάτι δεν κάνεις καλά στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν για μία ακόμη φορά ασταθής στα μετόπισθεν, με τα συνήθη κενά να κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους και να... στοιχίζουν σε δύο περιπτώσεις.

Δεν ήταν κυνικός στην επίθεση: Παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα ο ΠΑΟΚ, όμως όχι όσο θα έπρεπε. Για ενδέκατο συνεχόμενο ματς βρήκαν δίχτυα οι Θεσσαλονικείς, όμως είναι σαφές πως μπορούσαν –και έπρεπε- να σκοράρουν ξανά. Οι επιθετικοί του Λουτσέσκου έδειξαν αφέλεια και έλλειψη συγκέντρωσης, με φάσεις όπως εκείνες των Σφιντέρσκι και του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο ημίχρονο να είναι χαρακτηριστικές.

Αχ, αυτή η έδρα: Από... όπλο, η Τούμπα έχει εξελιχθεί φέτος σε αδυναμία του ΠΑΟΚ! Μετά το 2-0 επί της Μποέμιαν το καλοκαίρι, οι Θεσσαλονικείς έχουν μετρήσει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην Ευρώπη, δείχνοντας να «κομπλάρουν» όταν έχουν τον ρόλο του φαβορί. Και δεν ξεχνάμε φυσικά τις γκέλες με ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος στο πρωτάθλημα.

Κρατά την τύχη στα χέρια του: Μπορεί να κάθεται άσχημα στο μάτι το ότι ο ΠΑΟΚ έπεσε στην 3η θέση, όμως τα πράγματα είναι αρκετά συγκεκριμένα. Όλα τα λεφτά είναι η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής στην Μπρατισλάβα με την Σλόβαν. Με νίκη, κάθε άγχος τελειώνει, με ισοπαλία όλα μένουν ανοιχτά, με ήττα... τετέλεσται. Στα χέρια του «Δικέφαλου του Βορρά» να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται και να μην χάσει τσάμπα την πρόκριση. Άλλωστε το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την αδύναμη Λίνκολν την ώρα που η Κοπεγχάγη θα παίζει με τους Σλοβάκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x